OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe nasrnuo na muškarca razbijenom pivskom bocom

Foto: Goran Jakus/PIXSELL (Ilustracija)
Nakon svađe nasrnuo na muškarca razbijenom pivskom bocom
18.11.2017.
u 09:38
Zbog rane na vratu ozlijeđeni 55-godišnjak je brzo gubio krv gdje je pao na pod gdje ga je optuženi nastavio udarati razbijenom bocom
Pogledaj originalni članak

Muškarac (55) optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Puli. Tereti ga se da je 21. kolovoza oko 16 sati nasuprot ulaza u trgovini u Viškoj ulici u Puli, razbijenom pivskom bocom nasrnuo na svog vršnjaka, također 55-godišnjaka.

Napadu je prethodila svađa i međusobno naguravanje, a optuženi je oštećenog bocom zarezao po vratu, glavi, podlakticama, prsnom košu.... Zbog rane na vratu ozlijeđeni 55-godišnjak je brzo gubio krv gdje je pao na pod gdje ga je optuženi nastavio udarati razbijenom bocom. U daljnjem napadu su ga spriječili prolaznici. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da se 55-godišnjaku produlji istražni zatvor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.