snalažljiva

Studentici oduzeli vozačku, no evo kako se snašla!

Foto: Twitter
Barbie
Foto: Twitter
Barbie
Foto: Twitter
Barbie
Foto: Twitter
Barbie
04.09.2015.
u 10:58
Ova 20-godišnja studentica strojarstva ideju vožnje biciklom je odbacila jer kako kaže, Barbie automobil bolje odgovara njezinoj osobnosti
Pogledaj originalni članak

Oduzimanje vozačke dozvole nije bilo dovoljno da se studentica Tara Monroe iz Teksasa skloni s ceste. Nakon što joj je oduzet automobil i vozačka dozvola zbog vožnje pod utjecajem alkohola, Tara je odlučila kako će se odsad voziti u plastičnom, ružičastom Barbie džipu koji pokreću baterije.

Ova 20-godišnja studentica strojarstva ideju vožnje biciklom je odbacila jer kako kaže, Barbie automobil bolje odgovara njezinoj osobnosti.

Kupila ga je putem oglasa po cijeni od 400 kuna, a iako je maksimalna brzina 8 kilometara na sat, kaže kako joj je to sasvim dovoljno za kretanje na području kampusa, iako ima malo problema s uzbrdicama.

>> I to se dogodilo: Prvi put u 50 godina proizvodi se i ovakva Barbie

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
meerkat
12:17 04.09.2015.

Nije lijepo rugati se mentalno uskraćenima.