intervencija

Nakon što je zaglavio u vagini, studenta spašavala 22 vatrogasca

Foto: Imgur
Nakon što je zaglavio u vagini, studenta spašavala 22 vatrogasca
23.06.2014.
u 15:20
Iz sprdnje je nastala zezancija da je student frazi "ponovo rođen" dao novo značenje
Pogledaj originalni članak

Neimenovani student zaglavio je u golemoj skulpturi vagine koja se nalazi u sklopu vanjskog dijela Odjela mikrobiologije i virologije njemačkog Sveučiišta Tübingen, donosi The Mirror. Student je ušao u skulpturu želeći snimiti smiješnu fotografiju. Pretpostavlja se da se popeo na skulpturu, nakon čega se poskliznuo. Noge su mu zapele u najužem dijelu "vagine". 

Iz ove iznimno neugodne situacije spasio ga je tim od 22 vatrogasca, a u dnevniku zapisa intervencija stoji da je ekipa na teren pozvana jer je " osoba zarobljena u kamenoj vagini". Iz sprdnje je nastala zezancija da je student frazi "ponovno rođen" dao novo značenje.

Fotografiju "zarobljeništva" na web je postavio njegov prijatelj koji je napisao: "Bio sam tamo!!! Želio je samo snimiti komičnu fotku. Bilo mu je vrlo neugodno, a ni vatrogascima nije bilo zabavno".

Srećom, student nije ozlijeđen, a nije ni oštetio skulpturu vrijednu 120,000 eura koju je autor i umjetnik Fernando de la Jara nazvao "Chacan" što na indijanskom jeziku Peruanaca znači voditi ljubav

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrxxx111
16:18 23.06.2014.

zapeo je u rodnom kraju