NISU IMALI SREĆE

Nakon neuspjele provale u stan, bježali policiji, a jedan se sakrio na zadnji kat zgrade

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
07.12.2019.
u 12:53
Ubrzo su privedeni u postaju, a nakon kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljeni
Pogledaj originalni članak

Trojica državljana Sjeverne Makedonije u dobi od 23, 25 i 35 godina sumnjiče se za pokušaj krađe. Kako je priopćila PU zagrebačka, sumnjiče se da su 5. prosinca oko 12 sati na području Novog Zagreba pokušali provaliti u stan 44-godišnjakinje.

No u tome nisu uspjeli, pa su pobjegli iz zgrade. Kada su izašli iz zgrade naletjeli su na policajce kojima je njihovo ponašanje bilo sumnjivo, pa su ih zaustavili i zatražili dokumente. No u tom trenutka sva trojica sumnjivaca počela su bježati.

Policajci su potrčali za njima, te su sustigli 23-godišnjaka, koji im se opirao. Njega su svladali i uhitili, a uskoro su uhitili i 25-godišnjaka te 33-godišnjaka koji se pokušao sakriti na zadnjem katu jedne od okolnih stambenih zgrada. Privedeni su u postaju, a policija im je oduzela i provalnički alat. Nakon kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljeni.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.