izgubio bitku

Nakon brutalnog napada preminuo istaknuti član srpske zajednice

Foto: Facebook/Vijeće srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije
Foto: Facebook/Vijeće srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije
10.06.2019.
u 13:07
Radoje Petković, potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski poduzetnik, zadnjih je nekoliko tjedana bio u komi u KBC-u Rijeka, a loše prognoze su se obistinile.
Pogledaj originalni članak

Radoje Petković, istaknuti član srpske zajednice koji je brutalno pretučen 24. travnja ispred jednog kafića u Viškovu, preminuo je od posljedica ozljeda koje je zadobio u napadu, objavljeno je na Facebook stranici Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Riječka policija kao napadača je identificirala Iliju Glavića (48), kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci sumnjiči za kazneno djelo nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda. Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Foto: Facebook/Vijeće srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije

Petković, potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski poduzetnik, zadnjih je nekoliko tjedana bio u komi u KBC-u Rijeka, a loše prognoze su se obistinile.

Podsjetimo, Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao. Na snimkama nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svijest i pao na tlo. Pripadnici srpske zajednice zgroženi su napadom na sunarodnjaka koji je bio izuzetno aktivan.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 115

DR
Drmiha
13:23 10.06.2019.

Nisko da nemože biti niže, srami te se novinari. Zašto ne napišete u naslovu srbin ubio hrvatskog poduzetnika, što je isto točno jet koliko ja znam i ovaj drugi je srbske nacionalnosti?! Ali ne, bitno je dizati tenzije i pisati da se ljudi što je moguće više zakače na članak i prepiru. U svakom slučaju obitelji iskrena sućut a nadam se da čitatelji neće nasjesti na još jednu manipulaciju i da su svjesni da se ovdje ne radi niti o kakvom incidentu na nacionalnoj osnovi, nego da je posrijedi obična poslovna prepirka koja je završila sa tragičnim epilogom.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:13 10.06.2019.

Srečom pa je multi-kulti Rijeka mjesto događaja inače bi već naši znani antife (Josipović, Mesić, Pusić....) iskočili iz zaborava 😆

MI
Mimizo
14:30 10.06.2019.

bitno je da je novinarčić napisao da je bilo na nacionalnoj osnovi a kada dalje čitaš vidiš da je i napadač srbin .užas od novinarstva i takve novinare treba sankcionirati jer šire tako govor mržnje i netrpeljivost