SAMOUBILAČKI NAPAD

Najmanje 61 osoba je poginula, a 125 je ranjenih u Bagdadu

Foto: Reuters
Najmanje 61 osoba je poginula, a 125 je ranjenih u Bagdadu
17.08.2010.
u 21:17
Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad koji je bio jedan od najkrvavijih ove godine
Pogledaj originalni članak


Bombaš samoubojica ubio je danas najmanje 61, a ranio više od 125 osoba u napadu na centar za vojačenje u Bagdadu, javlja Glas Amerike.

Napad se zbio samo dva tjedna prije propisanog roka za početak povlačenja američkih vojnika iz Iraka. Do sada još nitko nije preuzeo odgovornost za taj napad.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
08:10 18.08.2010.

Trebali bi staviti par slika iz Bagdada prije nego sto su dobili demokraciju.Pa da ljudi vide razliku. Da li se obicnim ljudima popravila kvatiteta zivota? Uzivaju li u zapadnom poimanju svijeta, pravde i mira. Ako ima Boga sudit ce svima pohlepnima kojima je pohlepa i tudje dobro bio jedini razlog za napad.

OB
-obrisani-
21:49 17.08.2010.

\"Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad\" pa ne treba ni preuzimati - za napad su odgovoni amerikanci... dok nije bilo amerikanaca, nije bilo ni napada...

OB
-obrisani-
10:49 18.08.2010.

Iz goreg u gore.