DRAMA pokraj KUTJEVA

Nađeni u napuštenoj kući: Otmica ili mladenačka ludost?

Foto: Marijan Sušenje/PIXSELL
Nađeni u napuštenoj kući: Otmica ili mladenačka ludost?
16.04.2015.
u 20:32
Moja kći nije svojevoljno ušla u njegov automobil, rekao je djevojčin otac
Pogledaj originalni članak

Potraga za nestalom djevojkom u Grabarju pokraj Kutjeva uspješno je završena u srijedu kasno navečer. Roditelji sedamnaestogodišnje J. B. tog su dana prijavili nestanak svoje kćeri, izrazivši pritom sumnju kako ju je oteo njezin pet godina stariji bivši dečko Mihael K. U potragu je ubrzo krenuo velik broj pripadnika temeljne, kriminalističke i interventne policije. Pronašli su ih u jednoj napuštenoj kući u selu, no ostalo je nejasno je li doista bila riječ o otmici ili tek o mladenačkim ludostima.

– Policija ne raspolaže podacima o otmici. Koliko sam čula, tu priču plasirala je djevojčina majka. Odmah po pronalasku odvedeni su u postaju na ispitivanje. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje – kazala je glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić.

Kako doznajemo, roditelji su se požalili da im se kći ne javlja na mobitel. Ona je tog jutra u bolnici u Požegi imala zakazan specijalistički pregled, a bivšeg je dečka primijetila dok se vraćala kući. Posljednje što im je uspjela javiti jest da je slijedi i da se zbog toga boji. Na kraju je ušla u njegov auto te su krenuli prema Grabarju. Mladić je vozilo ostavio ispred kuće svoje bake, a potom su oboje nestali. Djevojka je komunicirala s majkom SMS porukama, no neki sumnjaju da je te poruke pisao njezin bivši dečko. – Moja kći nije svojevoljno ušla u njegov automobil. Policija će utvrditi što se dogodilo, ali ona sama rekla mi je kako ju je on prisilio da ide s njim. On je znao da ona ide u Požegu i tamo ju je čekao – rekao je djevojčin otac. Dodao je kako ga čude informacije da su njih dvoje bili u vezi, jer ju je mladić u rujnu prošle godine istukao i završio na sudu. Spor je završen nagodbom, a obitelj nije pokretala privatnu tužbu. U mladićevoj obitelji, međutim, imaju posve drukčiju priču. Priznaju kako je među njima bilo razmirica, no tome je, kažu, kumovala njezina majka, a Mihael nikada nije bio problematičan.

Zločesto je i bolesno optuživati mog sina za otmicu, on to nikada ne bi učinio. Oni se vole, u vezi su godinu dana i nikada je nisu prekidali, ali su je tajili zbog njezine majke koja se protivila njihovoj ljubavi i slala Mihaelu uvredljive poruke – kazala je mladićeva majka.

>> Pronađen mladi par za kojim je tragala policija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar dosadni
dosadni
20:52 16.04.2015.

pa otišli su se maknut od svojih krasnih obitelji i malo se pomaziti u miru 😄

LO
lonestar
22:45 16.04.2015.

Izračunati sve satnice i dnevnice policije što je išla tamo kao i gorivo i auta za taj dan. I dostavit mladencima na naplatu pa nek i drugi vide prije im tako nešto padne napamet.

ME
melinda
20:50 16.04.2015.

izgleda sve neke fine porodice