zatražili helikopter

Na Zrmanji nestao kajakaš. Policija ne može u potragu jer je teren nepristupačan!

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Na Zrmanji nestao kajakaš. Policija ne može u potragu jer je teren nepristupačan!
18.07.2014.
u 16:11
Područje je potpuno nepristupačno pa policija ne može prići i organizirati potragu u blizini gdje je kajakaš navodno posljednji put viđen
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija oko 13 sati dobila je dojavu da je na ušću rijeke Zrmanje u blizini Krupe nestao kajakaš. Područje je potpuno nepristupačno pa policija ne može prići i organizirati potragu u blizini gdje je kajakaš navodno posljednji put viđen.

- Primili smo dojavu o nestanku i tražili smo helikopter koji će sudjelovati u potrazi zajedno sa HGSS-om - rekao nam je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan.

>>Tragedija na Mrežnici: Kajakaš ispao iz čamca i ostao zarobljen ispod slapa

>>GSS-ovci nasipom preusmjerili vodu sa slapa zbog urona

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
17:48 18.07.2014.

Hm, ma di češ sad dizati policiju na ovakvu vručinu? Ovi iz HGSS-a mogu, a policija iz zrakomlata.

Avatar poglavito
poglavito
18:17 18.07.2014.

neće da radi neće , teren nije ravan, oće štikla zapet