Energetska obnova

Na školama uređuju krovove, fasade...

Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
Foto: Suzana Lepan Štefančić
26.07.2016.
u 16:50
Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17
Pogledaj originalni članak

S novim krovištem đake će u rujnu dočekati OŠ Suhopolje nedaleko Virovitice. Rekonstrukcija je završena, a stajala 1,5 milijun kuna.

Uređeni su, nadalje, i fasada, strop te stolarija na zgradi OŠ Vladimira Nazora u Novoj Bukovici, za pola milijuna kuna.  Riječ je sve o radovima u sklopu projekta energetske obnove.

Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17.

Skele su, tako, postavljene i na OŠ Augista Cesarca u Špišić Bukovici, izgrađenoj davne 1909., kako bi se poboljšala toplinska zaštita fasade te smanjili trošak energije i štetne emisije CO2.

>> Zašto odlični učenici 'ispadaju' iz srednjih škola poput MIOC-a umjesto da osnujemo novi

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
sasavt
19:37 26.07.2016.

i još dopišite da posao uvijek dobije jedna te ista firma i da tu pošten čovjek nema šta tražit !