ima ih, nema ih

Na RTL-u u prijenosu uživo 'teleportirali' skupinu turista

Foto: Screenshot/RTL
Na RTL-u u prijenosu uživo 'teleportirali' skupinu turista
26.10.2012.
u 11:29
Umjesto izravnog prijenosa s mjesta događaja, RTL-ova je novinarka snimana uživo u studiju ispred zelenog platna
Pogledaj originalni članak

Novinarka Nataša Božić javila se "uživo" iz Berlina gdje je za RTL Televiziju izvještavala o razgovorima Zorana Milanovića i Angele Merkel, ulasku Hrvatske u EU...  Pozorni gledatelj RTL-ove središnje emisije primijetio je da u jednom trenutku skupina turista koji se vide u kadru nestaje pa je hitrom reakcijom prilog snimio i postavio na YouTube sa šalom da je RTL uspio "teleportirati" turiste. 
Ispostavilo se da je riječ o pogrešci. 

Umjesto izravnog prijenosa s mjesta događaja, RTL-ova je novinarka snimana uživo u studiju ispred zelenog platna. Snimku koju gledatelji mogu vidjeti iza nje pustili su u režiji, a nešto je pošlo po zlu pa je izgledalo kao da je snimatelj RTL-a kamerom uhvatio "teleportaciju", odnosno nestanak skupine turista. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

M1
marin_11
10:08 27.10.2012.

RTL je puno puta dokazao da je smeće od televizije !!!

DO
dobravečerhr
10:23 27.10.2012.

Ne kužim ovaj novi trend na svim hr tv kućama - da se za voditelje postavljaju ljudi sa govornim manama. Ako je netko dobar novinar to ne znaći da nužno mora biti i voditelj. Iritantno...

AD
adokrmpot
08:08 27.10.2012.

u ovoj zemlji na brdovitom balkanu navikli smo da nas svi varaju tako da ovo nije iznenađenje.zašto glume da imaju reportere u svakom kutku planete?