ZASTRAŠUJUĆE

Na kampiranju preko nadzorne kamere ugledali šokantnu scenu u dvorištu: Srce mi se slomilo

Foto: Screenshot
Na kampiranju preko nadzorne kamere ugledali šokantnu scenu u dvorištu: Srce mi se slomilo
14.05.2021.
u 11:29
Jessica Millsaps je sa suprugom i dvojicom sinova otišla na kampiranje, a svog jednoipolgodišnjeg zlatnog retrivera Jacka ostavili su kod kuće. Nisu ni slutili što mu se dogodilo
Pogledaj originalni članak

Šokantnu scenu ugledala je jedna obitelj iz Axtella u američkoj saveznoj državi Texas kada su odlučili preko nadzorne kamere provjeriti psa kojeg su ostavili kod kuće dok su oni kampirali u prirodi 20-ak minuta dalje.

Jessica Millsaps je sa suprugom i dvojicom sinova otišla na kampiranje,  a svog jednoipolgodišnjeg zlatnog retrivera Jacka ostavili su kod kuće. Upalili su kameru da provjere što radi te su ga vidjeli kako leži u dvorištu. Dozivali su ga preko mikrofona kojeg imaju na kameri, no pas nije reagirao.

Tada su premotali snimku kamere i imali su što vidjeti. Na snimci se čuje pucanj nakon čega se nesretni pas srušio na tlo mrtav.

 

- Vidjeli smo da Jack leži, nekoliko puta smo ga dozivali, no nije se htio ustati - ispričala je Jessica. Dogodilo se to u subotu ujutro, a tada su premotali kameru na večer prije, točnije u petak oko 19.45 sati.

- Vidjeli smo kako je upucan dok je još bio dan u našem dvorištu, nedaleko od stražnjih ulaznih vrata - dodala je. Odmah je pozvala majku da ode provjeriti psa, a ona je samo mogla potvrditi da je mrtav. Obitelj je to slomilo.  

- Srce mi se slomilo. Bio je najbolji prijatelj naše djece. Naša djeca to nisu zaslužila niti je Jack to zaslužio - kazala je neutješna žena.

Kaže kako su mu ostavili dovoljno hrane i vode dok su oni otišli na vikend kampirati, a dvorište im je ograđeno ogradom tako da Jack nije mogao nigdje otići. Kod kuće su ga ostavili samog jer pas nije volio nepoznata mjesta, više je uživao u vlastitom dvorištu.

Odmah su pozvali policiju koja sada istražuje slučaj dok obitelj traži pravdu za psa, a u isto vrijeme se boje za svoju djecu koju je sada strah igrati se u vlastitom dvorištu.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Liberian
Liberian
17:30 14.05.2021.

Koji bolesnik...upucati psa u dvorištu..grozno

Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
15:13 14.05.2021.

"tada su premotali kameru" gdje su nasli traku ovih dana?

Avatar duje912
duje912
07:54 21.05.2021.

baba - zato jer pas NIJE inteligentan da napravi oruže...