DUHOVI; JEFTINO

Na internetu prodala dvije duše u boci

Na internetu prodala dvije duše u boci
09.03.2010.
u 17:07
Jedna Novozelanđanka na popularnoj dražbenoj stranici prodala je boce za koje tvrdi da su u njima dva duha iz njezine kuće, ulovljena egzorcizmom.
Pogledaj originalni članak

Avie Wistbury iz novozelandskog grada Christchurcha ponudila je na stranici trademe.co.nz dvije duše na prodaju, i u ponedjeljak ih, nakon više od 200.000 pregleda te stranice, prodala anonimnom najboljem ponuđaču koji je za njih dao 2830 novozelandskih dolara (oko 10.600 kuna).

Prema riječima Avie Wistbury, u pitanju su duše jednog starca koji je u njezinoj kući živio dvadesetih godina dvadesetog stoljeća, i vrlo snažne i remetilačke djevojčice koja se pojavila nakon jedne spiritističke seanse s pločom Ouijom. Problemi s duhovima nagnali su je da pozove egzorcista, koji je svoj posao obavio nakon čega su duhovi završili u staklenim bočicama s čepom, natopljenima svetom vodicom koja "razrjeđuje energiju duhova".

Novac dobiven prodajom duhova Avie će iskoristiti da plati honorar istjerivaču duhova, a ostatak će biti uplaćen na račun Društva za sprečavanje okrutnosti prema životinjama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.