Povratak s blagdana

Na granici s BiH čeka se dva sata, a pred Zagrebom kolona od 10 km

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Na granici s BiH čeka se dva sata, a pred Zagrebom kolona od 10 km
05.04.2010.
u 20:41
Granične prijelaze iz susjedne BiH u Hrvatsku zatrpale su kolone automobila putnika koji se vraćaju s uskrsnih praznika.
Pogledaj originalni članak

Granične prijelaze iz susjedne BIH u Hrvatsku zatrpale su kolone automobila putnika koji se vraćaju s uskrsnih praznika. Na prijelazu Hrvatska Dubica putnici čekaju i do dva sata, dok se na prijelazu Hrvatske Kostajnice i Jasenovca čeka sat vremena. Na autocesti A3 Lipovac-Zagreb promet je također gust, izvjestila je policija, a automobili stoje u kolonama oko deset kilometara i na naplatnim kućicama kod Ivanje Reke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
01:30 06.04.2010.

ah, zov rodnoga kraja........

RA
Raphael
21:38 05.04.2010.

Bauštelci. Što se čudite gužvama? To je normalno.

BR
brathrvat
19:02 07.04.2010.

Hahaha Rvatine lopovi kad ćete graditi autocesate do Be-Ha! Samo stvarate gužvu, do Slovenije.