Slab odziv

Na čakovečkom trgu okupilo se svega pedesetak prosvjednika

Foto: 'Vjeran Zganec Rogulja'
Na čakovečkom trgu okupilo se svega pedesetak prosvjednika
09.03.2011.
u 17:39
Bunjac je istaknuo da je prosvjed opomena i oporbi jer nema smisla rušiti Vladu ako se oni koji je naslijede ne budu drugačije ponašali
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC - "Prosvjed protiv Vlade i loše politike" počeo je danas u 17 sati na Trgu Republike u Čakovcu. Organizira ga povjesničar Branimir Bunjac, bivši kandidat za međimurskog župana. Na početku prosvjeda okupilo se pedesetak građana kojima su pročitani zahtjevi koji će poštom biti poslani Vladi. Bunjac je istaknuo da je prosvjed opomena i oporbi jer nema smisla rušiti Vladu ako se oni koji je naslijede ne budu drugačije ponašali.

– Prosvjed treba poslužiti i kao svojevrsno upozorenje da je narod izgubio povjerenje u gotovo sve političke stranke, pa želimo osuditi i lošu politiku većine oporbe – kazao je Bunjac. Nakon okupljanja i čitanja zahtjeva, kolona s dvadesetak prosvjednika krenula je prema sjedištima političkih stranaka. Na prosvjedu u ponedjeljak, koji je organizirala Maja Lesar, okupilo se 500 građana.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
medjimurac.at
19:10 09.03.2011.

A di ste uzeli tu sliku? Pa bilo je 50 ( pedeset ) ljudi a i to su valjda Lesarovi susjedi i bliza rodbina!