skrili se u teretnjak

Na Bajakovu spriječili ilegalni ulazak sedmorici Sirijaca

Foto: Carina.hr
Bajakovo,ilegalci
Foto: Carina.hr
Bajakovo,ilegalci
Foto: Carina.hr
Bajakovo,ilegalci
13.10.2014.
u 16:45
U teretnjaku grčkih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke i iz Grčke u Njemačku prevozio četiri rabljena teretna vozila, pronađena su sedmorica državljana Sirije
Pogledaj originalni članak

Na graničnom prijelazu Bajakovo carinici i policajci su spriječili sedmorici državljana Sirije ilegalni ulazak u Hrvatsku i EU. U teretnjaku grčkih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke i iz Grčke u Njemačku prevozio četiri rabljena teretna vozila, pronađena su sedmorica državljana Sirije.

Ilegalni imigranti su u tovarni prostor ušli tako što su na prednjem, gornjem dijelu priključnog vozila skalpelom prerezali kamionsku ceradu, ušli u tovarni prostor kamiona te samoljepljivom trakom iznutra zalijepili otvor kroz koji su ušli. Iako carinska plomba i carinsko uže nisu bili oštećeni, policijski službenici su uporabom specijalne opreme utvrdili postojanje osnovane sumnje da se u tovarnom prostoru kamiona nalaze osobe te su ovlašteni carinski službenici detaljno pretražili sadržaj priključnog vozila.

Budući da je vozač sam prijavio sumnjivo događanje u tovarnom prostoru, nastavio je put.

>>Pokušali pješice kroz šumu preći u Sloveniju

>>Afganistanac pokušao u turskom kamionu ući u Hrvatsku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HA
harakiri
20:05 13.10.2014.

Bravo carinici, tako se štiti Hrvatska!

BA
bajo2
18:15 13.10.2014.

ako je to taj kamion, mogu si misliti u kakvom su stanju onda te osobe!