prometna nesreća

Na A1 se sudarila dva automobila, 4 osobe ozlijeđene

Foto: ilustracija
Na A1 se sudarila dva automobila, 4 osobe ozlijeđene
01.04.2018.
u 18:55
HAK javlja da se vozi otežano te da se promet preusmjerava na naplatu Demerje.
Pogledaj originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se oko 18.10 sati na autocesti A1, kod naplate Demerje u smjeru Zagreba, gdje su se sudarila dva osobna automobila, a četiri osobe su ozlijeđene. HAK javlja da se vozi otežano te da se promet preusmjerava na naplatu Demerje. 

HAK također javlja da se na dionici autoceste A1 između čvorova Zadar 1 i Zadar 2, u smjeru Splita, dogodila lakša prometna nesreća gdje je vozilo završilo izvan kolnika.

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim te vlažnim i skliskim kolnicima. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale (DC8). Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, poručuju iz HAK-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Marko222
19:19 01.04.2018.

Upravo smo bili tamo izvlacili ljude iz auta. Nesrecu je skrivio mlad decko u automobilu Rijeckih registracija u kojem je bio sa drugom zenskom osobu. Vozio je barem 200+ km/h i udario u straznji kraj automobila u kojem su bili muska i zenska osoba u 50im godinama. Oboje su disali kad smo ih izvukli, ali u nesvjesti. Cijeli straznji kraj auta je razbijen, a krvi na sve strane. Decko koji je skrivio nesrecu je bio u vidnom soku i tresao se. Hitna je dosla nakon 5 min. Ne znam sto se dalje dogadalo jer nas je policija sve potjerala s mjesta nesrece.

RU
Rubikon007
20:04 01.04.2018.

Teško je reći da je mladic skrivio nesreću budući da se zabio u auto koje je stajalo na voznoj traci (umijesto zaustavnoj) čitajući signalizaciju, kao da nije bila 3km prije razdvajanja.