Test obavio iz šale

Muškarac na testu ispao 'trudan' pa mu otkrili rak testisa

Foto: OraSure
Muškarac na testu ispao 'trudan' pa mu otkrili rak testisa
07.11.2012.
u 10:18
Dvije vodoravne linije na testu trudnoće označavale su da je pozitivan što bi, u slučaju da je žena, značilo trudnoću
Pogledaj originalni članak

Muškarac, čije ime ni nacionalnost mediji ne navode, ostao je šokiran nakon što je iz šale obavio test na trudnoću koji je ispao pozitivan, a potom mu je otkriven tumor testisa, piše ABC.

Test na trudnoću u njegovoj spavaćoj sobi ostavila je bivša djevojka te ga je on odlučio iskoristiti, a potom su se na njemu pojavile dvije vodoravne linije, što je označavalo da je pozitivan i u normalnim okolnostima, da je riječ bila o ženi, ispalo bi da je trudna.

Komentator ga uputio onkologu

Čudna scena nacrtana je kao strip i objavljena na internetskoj stranici Reddit gdje je u tri dana "pokupila" 1300 komentara. Jedan je komentator poručio muškarcu da možda ima rak testisa i savjetovao mu je da ode onkologu i kaže mu da je test na trudnoću ispao pozitivan.

Nažalost, slutnje komentatora su se obistinile te je pregled pokazao da muškarac ima rak. Sreća je što je tumor otkriven u ranoj fazi, ali će muškarac možda morati proći operaciju u kojoj će mu ukloniti desni testis.

>>Lav je ugrizao za prsa i spasio joj život jer je tako otkrila rak dojke

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:06 07.11.2012.

To sam već negdje čula, da su dečkima s rakom testisa hormoni zmrdani i da daju lažne pozitivne rezultate čak i na doping testovima, ........a ovo bi bilo za iskoristiti, ako hoćeš brzo vidjeti stanje stvari kupiš test za trudnoću, i iz urina odmah vidiš rezultat, ......muškarci bi u ovom slučaju mogli stvarno razmisliti o tome kao brzoj dijagnostici, i nije šala, .....ja se uopće ne šalim..... Bar je jednostavno i brzo...