incident u dalmaciji

Muškarac istukao dječaka (9) ključevima? Supruga: Nije istina, taj mali tuče našeg sina

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
Muškarac istukao dječaka (9) ključevima? Supruga: Nije istina, taj mali tuče našeg sina
12.06.2020.
u 09:28
Događaj je zabilježen, izvidi su u tijeku. Za sada ne možemo davati obavijesti jer kriminalističko istraživanje nije dovršeno, kazali su iz policije
Pogledaj originalni članak

U srijedu popodne muškarac se verbalno sukobio s devetogodišnjakom u Dalmaciji. Dječak dugo godina maltretira njegova sina. Supruga počinitelja pak tvrdi da njen muž uopće nije udario dijete, već da mu je samo očitao bukvicu, dok majka devetogodišnjaka vjeruje sinu koji kaže da ga je čovjek odveo u mračnu uličicu, udarao ga ključevima i prijetio mu smrću.

Iz glasnogovorništva policije potvrdili su da je do incidenta došlo, ali nisu htjeli iznositi detalje.

– Događaj je zabilježen, izvidi su u tijeku. Za sada ne možemo davati obavijesti jer kriminalističko istraživanje nije dovršeno – kazala je glasnogovornica policije za 24sata.

Nakon što su kontaktirali muškarca za kojeg se smatra da je napao dijete i rekao da će se javiti kasnije, nazvala je njegova supruga.

– Policija je jučer evidentirala remećenje javnog reda i mira kad se moj suprug susreo s dječakom koji tuče našeg sina. Ranije smo dopuštali da se naš sin druži s tim dječakom, no posljednjih nekoliko godina počeli su se događati incidenti. Taj mali obija kuće, razbio nam je auto, stari Renault 4, nismo to prijavili policiji jer nam je neki čovjek uime te obitelji kupio nova stakla i onda smo na tome stali, nismo htjeli probleme.

U zadnjih tjedan dana taj dječak dva puta napao je našeg sina. Sjeo je njega, skakao mu po leđima, dijete kasnije nije moglo hodati. A jučer ga je izudarao šakama. Moj suprug samo ga je opomenuo. Rekao mu je da kakvo je to ponašanje, da kako ga to majka odgaja. Imali smo problema kad je naš sin bio prisutan, a kad je taj dječak ušao u kuću jednoj ženi i ukrao stick s diplomskim radom – ispričala je žena

Majka dječaka pak vjeruje svom djetetu.

– Ništa on meni do jučer nije govorio. A i tad sam bila skeptična, mislila sam da preuveličava. Došao mu je prijatelj i ja sam im dala da odu njih dva na sladoled. Oko 20 sati vratio se doma u panici. Plače, trese se, govori da ga je ćaća od jednog drugog malog istukao. Da ga je odveo u mračnu ulicu, udarao ga ključevima po glavi i da mu je pokazivao mjesto gdje će on njega objesiti. Ja nisam mogla vjerovati. A onda me nazvala prijateljica i govori mi da je njena mala čula od nekog drugog djeteta što se dogodilo. I onda sam reagirala. Zvala sam policiju, išla s malim na hitnu, podnijeli smo prijavu – priča majka devetogodišnjaka.

– Tamo u prosincu kad su se moj sin i ovaj mali potukli, bili su ti iz Centra – odgovara majka navodno napadnutog dječaka kratko na upit o nadzoru centra za socijalni rad, dodajući da ima privatni broj djelatnice i da bi bili povremeno u kontaktu.

Liječnici su, kaže, utvrdili da ima nagnječenje prsnog koša i da se na ramenu vide tragovi pritiska. Tvrdi da joj sin ima psihičke traume i da su potražili pomoć dječjeg psihologa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
crna.rupa
15:11 12.06.2020.

Vjerujem ovom ocu a ne budućem kriminalcu (a tako je bio dobro dijete i od prije poznat policiji).

DU
Deleted user
11:02 12.06.2020.

Remećenje javnog reda zbog svađe s devetogodišnjakom🙈 Da je taj mali i sam nečastivi, svejedno što se odrastao čovjek ima pravdati s njim? To je 3. osnovne