sve mu zaplijenili

Muškarac (40) proizvodio drogu u improviziranom laboratoriju

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Muškarac (40) proizvodio drogu u improviziranom laboratoriju
08.12.2014.
u 16:22
Na crnom tržištu ukupna vrijednost ove robe iznosila bi oko 100.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Iako je imao pripremljenu bejzbol palicu, suzavce i elektrošokere, nije ih stigao upotrijebiti u svoju obranu kada je 40-godišnjaka s područja Donjeg Miholjca “zaskočila” policija. Na tavanu njegove još neizgrađene kuće pronašli su improvizirani laboratorij za proizvodnju droge te zaplijenili 5 kilograma marihuane, nekoliko stotina grama hašiša, više od 50 sjemenki marihuane, ali i grijalicu, preciznu digitalnu vagu kao i drugu opremu za uzgoj i proizvodnju droge.

- Na crnom tržištu, da se prodaje sve zajedno, ukupna vrijednost ove robe iznosila bi oko 100.000 kuna, a da se prodaje na manje količine dosegnula bi i par stotina tisuća kuna - rekao je Renato Vince, voditelj Službe organiziranog kriminaliteta PU osječko-baranjske. Policija sumnja kako je 40-godišnjak od prošlog studenog do sada nabavio i posjedovao opremu, ali i materijal za proizvodnju marihuane. Osumnjičeni je drogu na korištenje davao i svojoj supruzi.

- Muškarac je svu drogu sam uzgojio. Baš se bavio proizvodnjom i to kvalitetnijih droga. Improvizirani laboratorij napravio je na tavanu jedne od dvije kuće - objasnili su u policiji. Muškarac je uhićen te prepraćen u istražni centar gdje mu je određen pritvor.

>>Policajcu koji ga je uhitio dok je dilao marihuanu prijetio smrću

>>Uhićeno 13 ljudi zbog krijumčarenja više od 85 kilograma marihuane

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MH
mrtav-hladan
11:41 09.12.2014.

Jeli zatrazio poticaj u ministarstvu poljoprivrede