Nesavjesni vozači

Motociklist kod Slavonskog Broda jurio 247, a vozač Audija 242 km/h

Foto: VL
Motociklist kod Slavonskog Broda jurio 247, a vozač Audija 242 km/h
12.01.2012.
u 23:44
Vozač motocikla nije se zaustavio sukladno naredbi policijskih službenika već je nastavio vožnju
Pogledaj originalni članak

Motociklist jurio 247 km/h, vozač Audija 242
Policajci slavonskobrodske prometne policije imali su danas pune ruke posla, a u sat vremena kaznili su dvojicu nesavjesnih vozača koji su vozili daleko iznad ograničenja brzine na autocesti.
Prema izvješću PU Brodsko-posavske, oko 14.20 na autocesti A3 Bregana - Lipovac kod Oriovca uočili su Audi talijanskih registarskih oznaka koji je jurio 242 kilometra na sat. 43-godišnji vozač kažnjen je sa sedam tisuća kuna te mu je izrečena mjera zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvolom na teritoriju RH u narednih godinu dana. Istu mjeru izrekli su policajci oko sat vremena kasnije kod Brodskog Stupnika 31-godišnjem državljaninu Republike Srbije. On je motociklom Suzuki vozio 247 kilometara na sat, te je vozio lijevom trakom iako je desna bila slobodna, a nije se zaustavio sukladno naredbi policijskih službenika već je nastavio vožnju. Motociklist je kažnjen i novčanom kaznom u iznosu od 10.500 kuna.

Policajci slavonskobrodske prometne policije imali su danas pune ruke posla, a u sat vremena kaznili su dvojicu nesavjesnih vozača koji su vozili daleko iznad ograničenja brzine na autocesti koje iznosi 130 kilometara na sat.

Prema izvješću PU Brodsko-posavske, oko 14.20 na autocesti A3 Bregana - Lipovac kod Oriovca, nedaleko Slavonskog Broda, uočili su Audi talijanskih registarskih oznaka koji je jurio 242 kilometra na sat. 43-godišnji vozač kažnjen je sa sedam tisuća kuna te mu je izrečena mjera zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvolom na teritoriju RH u narednih godinu dana.

Istu mjeru izrekli su policajci oko sat vremena kasnije kod Brodskog Stupnika 31-godišnjem državljaninu Republike Srbije. On je motociklom Suzuki vozio 247 kilometara na sat, te je vozio lijevom trakom iako je desna bila slobodna, a nije se zaustavio sukladno naredbi policijskih službenika već je nastavio vožnju. Motociklist je kažnjen i novčanom kaznom u iznosu od 10.500 kuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

OB
-obrisani-
00:12 13.01.2012.

Samo tako SUPER kazna preko 130km/h.

TO
Toni50
00:25 13.01.2012.

Motociklist je kažnjen i novčanom kaznom u iznosu od 10.500 kuna. Iako je njegova brzina najopasnija za njega samoga !

TE
Testera
08:17 13.01.2012.

@domagoj11: U Njemačkoj nebi platili nikakvu kaznu.