Danas pokop

Zašto je ubio šestero ljudi? Motiv će pokušati razjasniti vještačenjem mobitela

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Ubojstvo na Kajzerici
06.08.2019.
u 07:00
Sumanuti čin Igora Nađa šokirao je javnost, a što ga je nagnalo na krvavi noćni pohod, još nije razjašnjeno
Pogledaj originalni članak

Pet dana nakon najgrozomornijeg višestrukog ubojstva otkako je samostalne Hrvatske, motiv koji je 36-godišnjeg Igora Nađa nagnao na taj sumanuti čin u kojem je smaknuo šestero ljudi, a zatim presudio i sebi, i dalje nije razjašnjen.

Ključnu ulogu u njegovu otkrivanju imat će stručnjaci MUP-ova Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” koji će u sljedećim danima pokušati “izvući” svu komunikaciju s Nađeva mobitela, ali i mobitela njegovih žrtava, u koju spadaju, primjerice, poruke koje su razmjenjivali putem SMS-a te raznih aplikacija poput WhatsAppa.

Sudeći prema sličnim vještačenjima, primjerice onom koje je provođeno kad je u zagrebačkom naselju Špansko ubijen Hrvoje Turibak, na rezultate bi se moglo čekati i nekoliko tjedana. Motiv koji je Igora Nađa natjerao da se najprije s Paulom Z. (10) kojeg je, iako mu nije bio biološki otac, dok je bio u vezi s njegovom majkom Majom Tojagić znao nazivati svojim sinom, najprije prošeta po savskom nasipu, a zatim ga hladnokrvno ubije, vjerojatno će biti malena utjeha rodbini ubijenih koja je u nedjelju i ponedjeljak pristizala u Zagreb kako bi organizirala posljednji ispraćaj žrtava.

Pogreb sestara Josipe i Maje, njihove majke Filjke i oca Dragomira, kao i Majina sina Paula, bit će danas u 15.50 sati na zagrebačkom groblju Miroševac. S druge strane, pred kućom ubojičine majke Marije koja se sprema pokopati sina u zagrebačkoj Brezovici i dalje je parkirano policijsko vozilo. Kako nam kazuju susjedi, nisu je uopće vidjeli da izlazi iz kuće. 

VIDEO Jutro nakon ubojstva na Kajzerici

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Analizator
Analizator
09:49 06.08.2019.

Što znači ovo "sahrana"? Da niste mozda mislili na sprovod?

MO
modovisisajteMaraschino
07:02 06.08.2019.

Bolest u glavi koja se zove ljubomora, zavist i pohlepa... Motiv koji je uzrok svemu zlu

VO
vorda400
08:33 06.08.2019.

Zašto? ko da je sad bitno da su i primali prijetnje od tog manijaka policija nebi ništa napravila kao u slučaju onog napada na socijalnu radnicu žena prijavila nikom ništa sad je mrtva i svi se digli na zadnje noge ali sa obzirom kakvi likovi rade u policiji još to sve dobro izgleda