napad na promjene

Most oštro osudio razbijanje izloga stranačkih prostorija u Vinkovcima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Most oštro osudio razbijanje izloga stranačkih prostorija u Vinkovcima
13.06.2018.
u 13:58
Napad poput ovoga nas neće pokolebati u našem radu nego nam dati još veću snagu i odlučnost u borbi za promjenama
Pogledaj originalni članak

Politički tajnik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja poručio je danas iz Vinkovaca na konferenciji za novinare kako je vandalski napad na Mostove stranačke prostorije u Vinkovcima napad na promjene koje su započele. Podsjetio je kako je nedavno razbijanje izloga na stranačkim prostorijama treći napad na njihove prostorije kao i da je kandidat Mosta za gradonačelnika na prošlim izborima ozbiljno ugrozio i skoro pobijedio kandidata HDZ-a

-Ovim napadom želi se zaustaviti istina, napredak i promjene koje su započele. Napad poput ovoga nas neće pokolebati u našem radu nego nam dati još veću snagu i odlučnost u borbi za promjenama. Most i u Vinkovcima i u Vukovarsko-srijemskoj županiji uživa sve veću potporu, rekao je Grmoja.

Osvrnuo se i na izjavu saborskog zastupnika i predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca Mladena Karlića (HDZ), koji je rekao kako su roditelji odgovorni za odlazak mladih iz Hrvatske, istakavši kako su jedino političke elite odgovorne zato što ljudi odlaze iz Hrvatske.

Na konferenciji za novinare bilo je riječi i o HNK Cibalii, koja je ne samo ispala nego je i kao klub u teškoj situaciji, gradski povjerenik Mosta Krunoslav Popović najavio je kako će podnijeti kaznene prijavu protiv odgovornih osoba koje su oštetile klub.

-Konačno su pale sve maske i pokazalo se pravo lice Uprave kluba kao i njegova većinskog vlasnika - Grada Vinkovaca, koji su isključivi krivci za stanje u klubu, rekao je Popović.

Zatražio je ostavku Uprave kluba ali i trenera i stručnog stožera kao i neopozivu ostavku pročelnika za sport grada Vinkovaca. Isto tako zatražio je i angažman neovisne revizorske tvrtke, smjenu nadzornog odbora kao i pisano očitovanje grada Vinkovaca kao većinskog vlasnika kluba o financijskoj sanaciji kluba.

-Gdje su utrošena sredstva koja je Hrvatski nogometni savez uplatio za organizaciju i održavanje utakmice finala Kupa Hrvatske koja je igrana u Vinkovcima? Zašto se tražila donacija boje za bojanje stadiona od tvrtke Svjetlost-Lužani u iznosu od 50.000 kuna i zašto je Hrvatska vojska bojala stadion?, pitanja su koja je javno postavio Popović.

Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta
Foto: Facebook
Bačena cigla u ured Mosta

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AM
AMD------------------------
14:42 13.06.2018.

kako bi krali ,kad bi sposobni dosli na njihova mjesta ? banda parazita hdz/sdp/hns i td.

KR
Krotila
14:48 13.06.2018.

to je znak da Most dobro radi

DD
ddh
18:52 13.06.2018.

Most ostro osudio. ako to da nisu osudili, nego i poticali prebijanje Nike Kovaca, kako to da nisu osudili demonstriranje Prenarovih terorista pred prostorijama HDZ-a ili vijanje zastave Sovjetskog saveza i slikanje u Kumrovcu zlocinca Tita od strane komunjara. Pa nisu osudili, jer je to i njihov cilj. Siju mrznju i netoleranciju, umisljaju si da bi oni sa 15 zasupnika i Saboru trebali voditi drzavu i da bi oni bili zi koji odtredjuju nekome kako ce glasati ili kad ce netko rusiti Vladu. Most je jedna teroristiocka organizacija i beru zito, kako su ga sijali i siju. Jos im damo fali pavelic i Markicka, da bi bili kompletni.