Ubojstvo u Rusiji

Moskva: Kuvajtski diplomat pronađen mrtav

Moskva: Kuvajtski diplomat pronađen mrtav
19.04.2011.
u 16:30
Saleh Aloqaab, treći tajnik veleposlanstva Kuvajta u Moskvi, izišao je iz jednog restorana u središtu glavnog grada u noći s nedjelje na ponedjeljak i otad mu se gubi svaki trag
Pogledaj originalni članak

Kuvajtski diplomat pronađen je mrtav u blizini željezničkih tračnica u središtu Moskve,  a svi vrijedni predmeti koje je imao kod sebe ukradeni su, priopćila je ruska policija.  Nesretnom diplomatu ukradeni su  sat, telefon, novac te osobni  dokumenti. Veleposlanstvo Kuvajta u Moskvi obavijestilo je policiju o nestanku 30-godišnjeg diplomata.

 Saleh Aloqaab, treći tajnik veleposlanstva Kuvajta u Moskvi, izašao je iz jednog restorana u ulici Arbat, u središtu glavnog grada, u noći s nedjelje na ponedjeljak i otišao u svom automobilu Porsche 911 Carrera i otada nije bilo vijesti o njemu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

UK
Ugo Kajvez
16:57 19.04.2011.

Da se nije bavio mutnim poslovima vjerojatno bi danas bio živ ............

OB
-obrisani-
17:00 19.04.2011.

....tko sa vragom tikve sadi.........

PR
&primjedba
16:44 19.04.2011.

... a nama u2 stalno prica da nema KGBa vise malo sutra