Nova snimka

Monica Lewinsky Clintonu: Mogla bih skinuti svu odjeću, uživao bi...

Foto: Reuters/PIXSELL
Monica Lewinsky Clintonu: Mogla bih skinuti svu odjeću, uživao bi...
01.08.2013.
u 18:51
– Znam da ćeš sutra navečer biti sam, imam za tebe dva prijedloga... Mogla bih skinuti svu odjeću sa sebe i... znam da bi uživao – čuje se na snimci
Pogledaj originalni članak

Petnaest godina nakon skandala zbog kojeg je tadašnji predsjednik SAD-a gotovo smijenjen, u javnost je dospjela audiosnimka kojom Monica Lewinsky nudi Billu Clintonu vrući susret u Ovalnom uredu.

– Znam da ćeš sutra navečer biti sam, imam za tebe dva prijedloga... Mogla bih skinuti svu odjeću sa sebe i... znam da bi uživao – čuje se na snimci koja je dostavljena National Enquireru. Snimku koja je nastala 1997., godinu dana prije skandala, sačuvao je čistač iz Bijele kuće.

>> Knjiga osvete: Lewinsky piše da je Clinton maštao o seksu utroje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.