IMAMOVA ČESTITKA KATOLICIMA:

'Molim Boga za vaše zdravlje i zaštitu od virusa'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Admir ef. Muhić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Admir ef. Muhić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Admir ef. Muhić
13.04.2020.
u 13:14
'Molimo Svevišnjeg da nas sve zaštiti, ojača i otkloni od nas ovo veliko iskušenje prouzrokovano epidemijom koronavirusa', poručio je
Pogledaj originalni članak

Glavni imam Medžlica Islamske zajednice u Karlovcu, Admir ef. Muhić i ove je godine katolicima poslao srdačnu čestitku za Uskrs, koju možete pročitati u cijelosti:

"Od srca Vam čestitam blagdane Uskrsa uz želju Stvoritelju da ga provedete u miru i duhovnom bdjenju te da uz molitve budete s onima koji su bolesni, nemoćni, izbjegli, napaćeni, potlačeni, obeshrabreni, izgubljeni, zaraženi. Neka blagdani Uskrsa potaknu duhovnu obnovu vjernika po uzoru na Isusa i njegove vjerne apostole koji su obnavljali duh vjernika, bodrili vjernike te širili Njegovu ljubav među ljudima na zemlji. SRETAN I ČESTIT USKRS!

Posebno se molimo Milostivom Bogu za Vaše zdravlje u ovim danima. Molimo Svevišnjeg da nas sve zaštiti, ojača i otkloni od nas ovo veliko iskušenje prouzrokovano epidemijom koronavirusa.

Našim susjedima i prijateljima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs uz molitve Stvoritelju za mir i sigurnost u svijetu!

Neka zavlada svjetlo, a otkloni se tama!

Neka pobijedi dobro, a uništi se zlo!

Neka se širi razum, a iskorijeni se bezumlje!

Neka ljubav živi, a umre mržnja!

Medžlis Islamske zajednice Karlovac čini sve napore da potakne međuvjersko razumijevanje i toleranciju među svim vjernicima poštujući bogatstvo naše različitosti što oplemenjuje mozaik svih blagdana među vjernicima na našem području djelovanja središnje Hrvatske. Širiti ljubav i dobro sveta je naša dužnost kao i širiti sveti mir među ljudima, susjedima i prijateljima.

U ime Medžlisa Islamske zajednice Karlovac (Džemata Maljevac, Bogovolja i Karlovac) u ime svojih suradnika, u ime vjernika muslimana Vama i Vašim suradnicima želim sretan i čestit Uskrs!

Admir ef. Muhić“.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
13:18 13.04.2020.

Lijepo.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:24 13.04.2020.

"Neka se širi razum, a iskorijeni se bezumlje", kad bi se samo to obistinilo ja bi bio zadovoljan.

Avatar PatriciaOC89
PatriciaOC89
15:43 13.04.2020.

Betty, 29. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m