Iznuda u dubravi

Mladić iznudio od poznanika iz kvarta 3300 kuna

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Mladić iznudio od poznanika iz kvarta 3300 kuna
06.04.2012.
u 22:40
Navodni dug je sa 50 narastao na čak 700 eura. Osumnjičeni je oštećenom prijetio na ulici, zvao ga i slao mu SMS-ove
Pogledaj originalni članak

Sandro Č. (19) kazneno je prijavljen zbog iznude od maloljetnika iz Dubrave, kvarta u kojem obojica žive. Cijela je priča počela još u siječnju kada je Sandro Č. ispred kafića prišao svojoj žrtvi te joj rekao da mu duguje pedeset eura.

Dodao je da ovaj ima rok do Valentinova vrati mu navodni dug. Vjerojatno kako bi oštećenog još bolje \"uvjerio\" da mu mora dati novac, osumnjičeni je ovome još i prijetio SMS-ima. Prijetnje su trajale do 15. veljače kad su se ponovo sastali pred kafićem. Maloljetnik je tada predao Sandru Č. tristo kuna.

Osumnjičeni nije bio zadovoljan iznosom pa je nastavio tražiti još novca. Žrtvi je prijetio na ulici te ga je zivkao telefonom, a uz to je i povećavao iznos koji mu je oštećeni trebao predati. Ponovno su se sreli 25. ožujka oko 20 sati, a osumnjičeni je maloljetniku tada oduzeo sedamsto eura u različitim apoenima. Nakon toga je slučaj prijavljen policiji. Sandra Č. se sumnjiči za štetu od 3300 kuna, a nakon dovršetka obrade odveden je pritvorskom nadzorniku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Tiran
Tiran
14:06 07.04.2012.

Mislim da je ovo najniži ljudski talog

DU
Deleted user
14:22 07.04.2012.

Kamatar početnik.... Sad će u zatvoru ispeći zanat... Čudno kako je policija efikasna za 300 kn a ne može stati na rep kamatarima u autima od par sto tisuća eura... Bez legalnih prihoda naravno...

Avatar dariodario551
dariodario551
16:46 07.04.2012.

Poćetnik u Najpoznatijem HR Biznisu. S 25 godina starosti postaće još jedan HR Milioner Svi ćemo mu se diviti, kao i svima takvim,Raićima,Pašalićima,Todorićima,Antićima i ostalim bankarima