Komentar na Facebooku

Mladić iz Istre kazneno prijavljen zbog poticanja na nasilje i mržnju

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Mladić iz Istre kazneno prijavljen zbog poticanja na nasilje i mržnju
27.03.2015.
u 13:38
Mladić se sumnjiči da je 2.ožujka na društvenoj mreži objavio komentar o policiji u kojem je pozvao na ubojstvo i nasilje prema policijskim službenicima i njihovim obiteljima.
Pogledaj originalni članak

Zbog javnog poticanja na nasilje i mržnju pulska policija je Državnom odvjetništvu kazneno prijavila 21-godišnjaka iz Istre.

Mladić se sumnjiči da je 2.ožujka na društvenoj mreži objavio komentar o policiji u kojem je pozvao na ubojstvo i nasilje prema policijskim službenicima i njihovim obiteljima.

Prije tjedan dana je Općinsko državno odvjetništvo u Puli podiglo optužnicu protiv 25 godišnjaka koji je na jednom internetskom portalu u komentaru teksta poticao na nasilje i mržnju prema hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.

>> Zašto je Mamić oslobođen za poticanje na mržnju

>> Na Glavaševom Facebook profilu uvredljiva poruka o Pupovcu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
18:35 27.03.2015.

Hm, Istra je u svom i političkom i multinacionalnom kontekstu uvijek bila čudna biljka. Iako je dio Hrvatske, većina je uvijek upirala prema Italiji, a sada i prema Srbiji. A toliko divnih i poštenih branitelja od tamo znam. Mnogi su išli braniti Hrvatsku tamo od kuda su dojdeki dolazili na njihove drače i kamenjar, da bi sada željeli ravnicu i druge boje zastava u kamenjaru. Ali ne ide to tako. Reda mora biti.

Avatar navijač
navijač
16:11 28.03.2015.

Nije ni čudo kad se u Hrvatskim medijima piše kako Istra nikad nebi bila Hrvatska da je partizani nisu uzeli od Italije , i šta možemo onda očekivat od jednog 25, godišnjaka?

DU
Deleted user
21:52 27.03.2015.

Ma nije on kriv, to je Selim iz Istre... tj, sad je postao pravi mult.. mutliku... nešto xykulturanan