Umrla tijekom noći

Misteriozna smrt šefice El Chapovih ubojica: Zvali su je Kim Kardashian kriminala

Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix
Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix
Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix
Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix
Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix
18.09.2019.
u 09:48
Zbog svog atraktivnog izgleda poznata je i kao Kim Kardashian organiziranog kriminala, a radila je za meksičkog narkošefa Joaquina ''El Chapa'' Guzmana prije nego što je izručen SAD-u
Pogledaj originalni članak

Claudia Ochoa Felix (35), za koju se vjeruje da je vodila El Chapovu jedinicu za ubojstva Sinaloa kartel, pronađena je u mrtva u krevetu svoga ljubavnika, a preminula je pod misterioznim okolnostima.

Zbog svog atraktivnog izgleda, poznata je i kao Kim Kardashian organiziranog kriminala, a radila je za meksičkog narkošefa Joaquina ''El Chapa'' Guzmana prije nego što je izručen SAD-u.

Pronađena je mrtva u kući u gradu Culiacanu na sjeverozapadu meksičke države Sinaloa, piše The Sun.

Prema lokalnim medijima, 35-godišnjakinja preminula je tijekom noći zbog aspiracije pluća, a kako je do toga došlo, još nije poznato. Naime, do aspiracije dolazi kada osoba udahne, primjerice, veću količinu vode koja odlazi u pluća te prouzročuje gušenje i smrt.

Foto: Facebook
Claudia Ochoa Felix

Prema izvješćima te je večeri bila u noćnom klubu te se kasnije vratila u kuću svoga ljubavnika. Njezin ljubavnik ispričao je da ju je pokušao probuditi, no kako to nije uspio, zvao je hitne službe.

Tužitelj Juan Jose Rios Estavillo rekao je kako je u krvi preminule žene pronađen alkohol te druge supstancije te da je preminula od gušenja.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
marli
11:11 18.09.2019.

U "krim miljeu" je ionako svaki dan novi rizik. Krimosu ili njegovoj obitelji..

IL
ilijan1a
12:22 18.09.2019.

I nije ju uspio probuditi

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
15:29 18.09.2019.

Uspavana ljepotica