poručili foleyju

Ministri odgovaraju: Novim zakonima privući ćemo investitore

Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
Ministri odgovaraju: Novim zakonima privući ćemo investitore
02.03.2012.
u 15:54
Ministar Grčić i ministar Maras ističu da će se zakonima o koncesijama, o poticanju ulaganja, o rudarstvu i Agencijom za konkurentnost investicija privući strana i domaća ulaganja.
Pogledaj originalni članak

Na jučerašnje prozivke američkog veleposlanika Jamesa Foleyja kako je hrvatski stav prema stranim ulagačima neprijateljski odgovorio je ministar regionalnog razvoja Branko Grčić koji je kazao da su u posljednja dva mjeseca napravili znatan korak naprijed poreznim rasterećenjem i smanjenjem parafiskalnih nameta te kako je za poduzetnike oslobođeno gotovo tri milijarde kuna, što je, smatra Grčić, jasna poruka investitorima.

Svoje mišljenje Tportalu iznio je i ministar poduzetništva Gordan Maras koji smatra da će se slika Hrvatske promijeniti čim krene realizacija najavljenih Vladinih investicijskih projekata.

Oba ministra ističu da će se zakonima o koncesijama, o poticanju ulaganja, o rudarstvu i Agencijom za konkurentnost investicija privući strana i domaća ulaganja.

Više pročitajte ovdje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KK
KINGS KlNG®
16:24 02.03.2012.

grču....šuti....jedan....sjedi

Avatar Rambo
Rambo
16:32 02.03.2012.

čudi me da za dva i po mjeseca.....niste od Hrvatske uspjeli napraviti Švicersku . ...sramota......odmah vas treba smijenit...i...vratit....Popijača...to je bio.. . svjetski gospodarski stručnjak.....fenomen......ravan Anštajnu...

Avatar comparator
comparator
10:38 03.03.2012.

Koliko sami političari imaju koristi osim što se zadržavaju na vlasti? Šteta je veča za građane a korist izvlače strane banke koje novac tako izvlaće iz zemlje.