Milorad Dodik:

Milorad Dodik: Beograde, shvati napokon da više nema Bosne!

Foto: VL FOTO
Milorad Dodik: Beograde, shvati napokon da više nema Bosne!
10.06.2012.
u 20:04
Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’, izjavio je Dodik
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik požalio se na tretman Beograda prema Srbima izvan Srbije. U intervjuu za Politiku Dodik je kazao da on kao i drugi Srbi iz Bosne nemaju nikakvu vezu s Bosnom.

\"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”

Pa, što ste?

“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 216

ST
stevica
21:44 10.06.2012.

Koja je ovo budaletina boze moj.

OB
-obrisani-
23:54 10.06.2012.

Doddik bi trebao reći da u Bosni ima jako puno neriješenih pitanja...

OB
-obrisani-
10:38 11.06.2012.

ponavljam...srbija je garant deytonskog sporazuma..... a vi hrvoji budite mirni.....