predložio ga rektor boras

Miljenko Jurković izabran za obnašatelja dužnosti dekana Filozofskog fakulteta

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Filozofski fakultet u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Filozofski fakultet u Zagrebu
16.02.2021.
u 21:17
Odluka je donesena s 50 glasova za, sedam protiv i devet suzdržanih glasova
Pogledaj originalni članak

Prof. dr. sc. Miljenko Jurković izabran je za obnašatelja dužnosti dekana Filozofskog fakulteta. Predložio ga je rektor Damir Boras, a danas na 6. elektroničkoj redovitoj sjednici Senat Sveučilišta podržao. 

Odluka je donesena s 50 glasova za, sedam protiv i devet suzdržanih glasova, stoji na stranici Sveučilišta u Zagrebu. 

- Za obnašatelje dužnosti prodekana Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na prijedlog obnašatelja dužnosti dekana prof. dr. sc. Miljenka Jurkovića, a najdulje do sljedeće sjednice Senata kada će obnašatelj dužnosti dekana predložiti cjelovito rješenje svoga tima imenuju se: izv. prof. dr. sc. Krešimir Pavlina za obnašatelja dužnosti prodekana za nastavu i studente, izv. prof. dr. sc. Tomislav Galović za obnašatelja dužnosti prodekana za organizaciju i razvoj i doc. dr. sc. Naida Mihal Brandl za obnašateljicu dužnosti prodekanice za znanost i međunarodnu suradnju, stoji u obavijesti Sveučilišta.

Podsjetimo, Vijeće Filozofskoga fakulteta u Zagrebu na izvanrednoj sjednici 29. siječnja nije prihvatilo financijsko izvješće o.d. dužnosti dekana prorektora Miljenka Šimprage što je, u skladu sa Statutom, značilo da Fakultet više nema dekana. To je potvrđeno 12. veljače na sjednici Sveučilišnog savjeta kojoj je prisustvovao i rektor Damir Boras kada je prihvatio neopozivu ostavku dekana Šimprage. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.