MILIJAN BRKIĆ

Nema nama naprijed dok SDP i HDZ ne sjednu zajedno za stol

Foto: Facebook/Milijan Brkić
Milijan Brkić
Foto: Facebook/Milijan Brkić
Milijan Brkić
Foto: Facebook/Milijan Brkić
Milijan Brkić
04.02.2018.
u 18:15
- Prvorazredno pitanje bi u Hrvatskoj trebalo biti iseljavanje bez obzira na političke opcije jer ovo je nacionalno pitanje i treba otkloniti svaku ispraznu demagogiju i politikanstvo sa strane - kazao je Brkić.
Pogledaj originalni članak

Volio bih da u Hrvatskoj dođe vrijeme kada će HDZ i SDP napokon u miru razgovarati o budućnosti Hrvatske i da se razgovara snagom argumenta bez ikakvih ideoloških podjela - istaknuo je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić jučer u Frankfurtu na tribini "Nova hrvatska migracija"  u organizaciji Hrvatsko-europskog kulturnog društva i u suorganizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa u Njemačkoj te Generalnog konzulata RH u Frankfurtu.

Brkić je o tribini izvijestio na svojoj stranici na Facebooku. Dodao je kako je iseljenički valpuno pogubniji nego svi dosadašnji jer odlaze cijele obitelji i visokoobrazovani ljudi, koji su “gotov proizvod” i u čije je obrazovanje država uložila.

 

- Prvorazredno pitanje bi u Hrvatskoj trebalo biti iseljavanje bez obzira na političke opcije jer ovo je nacionalno pitanje i treba otkloniti svaku ispraznu demagogiju i politikanstvo sa strane. Uz ovo iseljavanje imamo i problem tzv. „bijele kuge“, sve manji broj novorođene djece, sve veći mortalitet i sve su to pitanja koja ne smiju biti stranački obojena jer to su pitanja opstanka jednog naroda i opstojnosti države - rekao je Brkić i dodao kako korupcija, sporo pravosuđe, kriminal, nepotizam i idološke podjele najveći su razlozi kolektivne apatije društva, ali i odlaska mladih.

- Moramo se zapitati što smo to učinili od naše prekrasne države kad oni koji su rođeni u njoj, više u njoj ne žele živjeti i nemaju povjerenja u vlastitu državu, iako su emocije prema Domovini vrlo jake - rekao je Brkić i dodao kako je krajnje vrijeme da oni koje vode državu preuzmu odgovornost i suoče se s ovim problemom.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Milijan Brkić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milijan Brkić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Milijan Brkić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Milijan Brkić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Milijan Brkić

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 148

DU
Deleted user
18:58 04.02.2018.

Ako misli na konsenzus političkih opcija oko važnih i strateških pitanja apsolutno podržavam. Ako misli na dogovor hdz i sdp onda je to put u jednoumlje iz kojeg smo izašli. Ako nema oporbe i svi su pozicija onda nema ni kontrole i širom je otvoren put korupciji i kriminalu!

RI
rimac444
23:35 04.02.2018.

Lustracija je uvjet opstanka hrvatskog naroda.

KO
koraknaprijed
19:15 04.02.2018.

SDP u kojem Bero,Maras,Matić i slični vode stranku nije zreo da vodi stado koza a ne drzavu.