SASTANAK S ÇIÇEKOM

Milanović: Ulaskom u EU podržat ćemo tursko članstvo

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
zoran milanović,cemil çiçek (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
zoran milanović,cemil çiçek (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
zoran milanović,cemil çiçek (1)
19.03.2013.
u 12:38
Turska je bila prijatelj Hrvatskoj u najtežim trenucima, istaknuo je premijer Milanović
Pogledaj originalni članak

Hrvatska vlada će ulaskom u Europsku uniju zagovarati tursko članstvo, rekao je premijer Zoran Milanović prilikom današnjeg susreta s predsjednikom Velike narodne skupštine Republike Turske Cemilom Çiçekom.

- Turska je bila prijatelj Hrvatskoj u najtežim trenucima - naglasio je Milanović.

Milanović i Çiçek složili su se kako ima još puno prostora za produbljivanje gospodarskih i trgovinskih odnosa dvije zemlje, a Milanović je naglasio kako Hrvatska radi na uklanjanju nepotrebnih barijera u cilju stvaranja povoljne investicijske klime.

- Turska sa zanimanjem prati odnose s Hrvatskom, koja je za nas vrlo važna zemlja u regiji, za njezinu stabilnost, sigurnost i prosperitet - rekao je Çiçek.

>> \"Turski investitor unajmio bi pogone MTČ-a i zaposlio 150 ljudi\"

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BA
balic
12:52 19.03.2013.

Da Turska jos nije clanica EU postoje razlozi ,ali MI ce mo zagovarati u EU njezin pristup... Ma Mi smo ti veliki faktor pa ce se bas nas poslusat,nemoj se jos vise a i nas blamirati ,ne u EU ,dosta si dosad od toga napravio...

Avatar babas
babas
15:01 21.03.2013.

Mi bi trebali graditi svoju budućnost u dobrim političkim i gospodarskim odnosima sa državama Istočne Europe. Zapadnjacima ne možemo ništa prodati,a namršte se i kad čuju od kud si.