DIPLOMACIJA NA VRHU

Milanović primio nadbiskupa Giorgija Linguu, apostolskog nuncija u RH

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske
Zoran Milanović i apostolski nuncij
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske
Zoran Milanović i apostolski nuncij
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske
Zoran Milanović i apostolski nuncij
19.03.2020.
u 14:38
NJ. E. nadbiskup Giorgio Linguu predao je vjerodostojnice u listopadu prošle godine
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u posjet Nj. E. nadbiskupa Giorgija Linguu, apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj.

Kako se navodi u priopćenju iz Ureda predsjednika, apostolski nuncij Lingua ujedno je doajen diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, a vjerodajnice je predao u listopadu prošle godine.

Uz predsjednika Milanovića i nadbiskupa Lingua sastanku su nazočili predstojnik Ureda i savjetnik Predsjednika za vanjsku i europsku politiku dr. sc. Orsat Miljenić i drugi savjetnik apostolskog nuncija mons. Janusz Stanislaw Blachowiak.
 
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.