PREDSJEDNIK RH

Milanović o novom predsjedniku SAD-a: Hrvatska će u Bidenu imati saveznika

Foto: VL
Milanović o novom predsjedniku SAD-a: Hrvatska će u Bidenu imati saveznika
07.11.2020.
u 21:21
"To je dobro za globalizirani svijet, za Europu i za Hrvatsku", kazao je Milanović
Pogledaj originalni članak

Predsjednik države Zoran Milanović čestitao je Joeu Bidenu pobjedu na američkim predsjedničkim izborima i uvjeren je da će ona značiti obnovu transatlantskog partnerstva, a Hrvatskoj u Bijelu kuću dovesti saveznika i prijatelja.  

"Povjerenje rekordnog broja američkih birača koje mu je ukazano potvrđuje kako u demokraciju moramo ustrajno vjerovati i kada je na kušnji", poručio je Milanović

"Siguran sam da će pobjeda Joea Bidena značiti i obnovu euroatlantskog partnerstva koje je bilo ugroženo te da će Europa opet biti glavni saveznik SAD-a", dodao je Milanović i naglasio da je to dobro za globalizirani svijet, za Europu i za Hrvatsku.

"Vjerujem da će Hrvatska u izabranom predsjedniku SAD-a imati ne samo saveznika već i prijatelja, pogotovo što Joe Biden dobro razumije našu noviju povijest u što sam se mogao uvjeriti i tijekom ranijih, vrlo sadržajnih razgovora s njime", zaključio je hrvatski predsjednik. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

NE
Neo001
15:35 08.11.2020.

Pročitah komentar kako bi bilo dobro da Trump doseli na Pantovčak. Bio bi to pravi cirkus, a našem šmrkavcu prilika da se zna za njega i šire od regiona.

DU
Deleted user
14:11 08.11.2020.

Pa ZOKA je isti ko Trump. Korona za Trupa je lakša gripa a za našeg sveznajučeg predsednika običan karijes .

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:09 08.11.2020.

SAD su ostale bez svog Trumpa a nama je naš ostao - Zoran Milanović i nije nam saveznik već ništ_korist, mutikaša, čimbenik destabilizacije i podjela, osoba tašta, lijena, sklona birtijaškom vrijeđanju i bliska kriminalnom krugu zatočenika Kovačevića