OGLASIO SE

Milanović o Kuščeviću: 'Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti'

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Milanović o Kuščeviću: 'Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti'
08.07.2019.
u 12:58
Zoran Milanović komentirao je aktualnu situaciju oko ministra Lovre Kuščevića
Pogledaj originalni članak

Afera oko nekretnina aktualnog ministra uprave Lovre Kuščevića u tijeku je rješavanja, a oko samog slučaja oglasio se i bivši premijer te sadašnji predsjednički kandidat Zoran Milanović.

"Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla. Nadalje, nemam ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona. Ako je po zakonu i osnovama urbanizma - ok. Samo duboko jalna bića imaju s tim problem. Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima", napisao je Zoran Milanović na svojem službenom Facebook profilu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

DU
Deleted user
14:01 08.07.2019.

gle, gle, zoki napravio pauzu od lemanja zene pa se odlucio jos malo izivljavat na naciji. zoki kaj cemo s arbitrazom o ini koju si popusio? kome si pogodovao?

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:03 08.07.2019.

Brat mu u Dubrovniku kupio pola brda a Vlahušić ga prenamjenio u građevinsko zemljište cca 4-5 hektara . I on dijeli lekcije nekome !? Zašto to novinari ne istraže malo ?? Ah da to je SDP ?

KA
kajinx
14:49 08.07.2019.

Milanoviću, šta ti brat kaže na sve ovo?