Odbačeni

Milanović ih nije volio: Morali su otići iz Vlade ili stranke

Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
Foto: Pixsell
Odbačeni
06.05.2014.
u 19:16
Smijenjeni Slavko Linić nije jedini koji je morao otići iz Vlade. Donosimo popis onih koji su morali otići iz Vlade ili stranke.
Pogledaj originalni članak

Milan Bandić – Izbačen iz stranke, ali i dalje pobjeđuje u Zagrebu

Ljubavi između njih nikada nije bilo. Milanović ga je trpio zbog glasova sve dok nije poželio biti predsjednik države. Ipak, i dalje vodi Zagreb i pobjeđuje.

Aleksandra Kolarić – Izbačena, sada vodi udrugu za odnose s javnošću

Izbačena je iz stranke zbog neslaganja sa šefom oko lex Perkovića i jer je usporedila SDP s HDZ-om. Nije više u stranci, ali je na čelu Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Vladimir Ferdelji – Smijenjen zbog izjave, zastupnik u Skupštini

Smijenjen je jer mu je Milanović zamjerio nedostatak lojalnosti zbog izjave da Vlada nema hrabrosti za drastične rezove. Nezavisni je zastupnik u zagrebačkoj Skupštini.

Mirela Holy – Otjerana iz Vlade, a sada druga najpopularnija

Otišla je iz Vlade zbog e-maila kojim je tražila zaštitu za već zaposlenu tajnicu u HŽ-u. Otišla je i iz SDP-a, a sada je šefica ORaH-a i druga najpopularnija političarka.

Tonino Picula – Kažnjen 5. mjestom zbog suradnje sa Stierom

Iako je na prošlim izborima za EU osvojio najviše glasova, na listi SDP-a za iduće euroizbore našao se tek na petom mjestu. Uživa velik ugled i najozbiljniji je oponent Milanoviću.

Veljko Ostojić – Smijenjen zbog zemljišta, sada šef Karisme

Milanović mu je dao sat vremena da podnese ostavku zbog afere sa zemljištem. Ostojić se vratio u Istru i postao šef Todorićeve Karisme, turističkog lanca.

Zlatko Komadina – Nije imao podršku, ali ima veliku snagu u Rijeci

Otišao je zbog zdravstvenih razloga. No, i prije toga često se žalio na neslaganje s premijerom o nekim projektima. Ima veliku snagu u Rijeci i može Milanoviću raditi o glavi.

Ivana Grljak – Otišla jer je stala uz Linića u slučaju Šegon

Glasnogovornica Vlade dala je ostavku zajedno sa savjetnicom za medije Zinkom Bardić. Navodno su otišle jer su stale uz Linića u slučaju Šegon. Sada kritiziraju bivšeg šefa.

Branko Šegon – Zbog sukoba interesa smijenio ga putem medija

Linić se nije želio odreći svog pomoćnika pa ga je premijer smijenio putem TV-a. Šegon se imao kamo vratiti jer je njegova obitelj vlasnik hotela na Korčuli.

Davor Bernardić – Oduzeo mu kandidaturu, a on pobijedio u stranci

Milanović mu nije dao da bude kandidat za gradonačelnika Zagreba, a SDP je izgubio izbore. Bernardić je potom uvjerljivom pobjedom postao predsjednik zagrebačkog SDP-a, najveće SDP-ove organizacije.

>> Linić o smjeni: To je odluka premijera i ja je prihvaćam. O svemu ću govoriti nakon 25. svibnja

>> 'Linić je u dvije i pol godine napravio veliki posao'

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

Avatar pavo24
pavo24
19:47 06.05.2014.

A gdje su Arlović, Jurčić, Antunović, Vidović? Svu staru gardu, ali bez previše buke koja je u devedesetima gradila SDP je Milanović potjerao i instalirao uz sebe klimavce koji su se uhljebili u SDP nakon 2000., vjerojatno bi i Račana potjerao iz SDP-a da je živ taj bahati nesposobni lopovski Milanović.

KO
Kora
19:53 06.05.2014.

Što reći? Bitno je - da ekonomska kriza nije smijenjena!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:35 06.05.2014.

Ovo je postalo neizdrživo, cijeli dan naslovi o jednom stranačkom krpalju za kojeg se več godinama zna sa kakvim se sve nečasnim radnjama bavi, ne samo on nego i ovi šta su dobili šup kartu iz stranačke bande....kad će već jedanput ovaj narod svatit da ga ne vode moralni ljudi nego stranačka seoska banda......