HOROR U BIH

Pokušao se zakačiti na vagon, pa ga udario vlak i odsjekao obje noge

Foto: Zoran Grizelj/PIXSELL
Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
bosanska policija
12.11.2019.
u 12:07
Teško ozlijeđeni 25-godišnjak prevezen je u najbližu bolnicu.
Pogledaj originalni članak

Rano jutros na željezničkom mostu u Karakaju kod Zvornika teško je ozlijeđen 25-godišnji migrant iz Sirije. Naime, on se pokušao zakačiti za vagon vlaka koji je išao iz BiH prema Srbiji prilikom čega je zadobio teške ozlijede glave, te su mu odsječene obje noge. 

Teško ozlijeđeni 25-godišnjak prevezen je u najbližu bolnicu. 

- Noćas oko 2 sata Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u mjestu Karakaj vlak udario muškarca. Po prijavi su postupili Policijski službenici PU Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužitelja Okružnog tužilaštva Bijeljina. Ozlijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje - kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik Policijske uprave Zvornik za Avaz. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
12:25 12.11.2019.

Sjekira, sječivo ili slično sječe, vlak sigurno ne.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
19:05 12.11.2019.

Ne isplati se ici u Srbiju.

Avatar Mentat
Mentat
12:32 12.11.2019.

Iz Bosne u Srbiju? Pa gdje taj migrira?