BROJNE SKUPINE

Migrant kod Čitluka provalio u kuću, vlasnik vidio krv i šokirao se porukom: 'Bio sam gladan'

Foto: BBC
Migrant kod Čitluka provalio u kuću, vlasnik vidio krv i šokirao se porukom: 'Bio sam gladan'
27.09.2020.
u 18:23
Policija se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka, gdje je zamijećeno nekoliko skupina migranata.
Pogledaj originalni članak

Od jutros stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najvjerojatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Policija se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka, gdje je zamijećeno nekoliko skupina migranata.

Kako javlja Novi list, migrant je provalio u kuću u Čitluku. Na vratima su pronađeni tragovi krvi od razbijenog stakla, a migrant je ispisao poruku: 'Oprosti prijatelju, bio sam jako gladan. Potječem iz grada Khana'.

Zasad nije poznato što je migrant iz kuće otuđio.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:41 27.09.2020.

nema druge nego da se ljudi samoorganiziraju, kao što su svojevremeno učinili Slovenci, i vatrenim oružjem štite domove, kad država neće.

DU
Deleted user
19:35 27.09.2020.

Ovo nismo nikada imali. Pazi ako se organiziraš i ideš braniti dom, moraš ugroziti migranta koji ti nametljivo ugrožava imovinu i tebe. Ali ne sinko... Ne sinko... Ne sinko i kosinka... nemaš se pravo braniti jer ako se braniš onda moraš i ozlijediti/usmrtiti migranta ili više njih a u tom slučaju otočki sotonski list Guardian služi kako bi ne samo tebe, ne samo tvoju vojsku i ne samo tvoju policiju i susjede razapeo na križ nego kako bi cijelu tvoju državu politički okrivio zajednos tobom i nanio ti "trajne političke posljedice" zbog toga što ste si se usudili braniti svoje. Jer da niste branili svoje onda bi vas i vaše imanje migranti uništili, a s obzirom da ste se branili ugrozili ste migrante i sada imperijalistička velesila si uzima za pravo praviti vam političku krivnju/stigmu i zatvor.

DU
Deleted user
18:45 27.09.2020.

Pogrešna svjetska politika je dovela do ovoga