o izborima

Mesić: Karamarko i Nikolić političke su realnosti

Foto: Maja Šantoši/Pixsell
Mesić: Karamarko i Nikolić političke su realnosti
21.05.2012.
u 12:07
Mesić se nada da Karmarako ničime neće dovesti u pitanje demokratski karakter i antifašističke temelje Republike Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Aktualne političke promjene i u zemlji i u susjednoj Srbiji nije propustio komentirati bivši predsjednik RH Stipe Mesić priopćenjem koje donosi portal 24sata.

– Izbori za vodstvo HDZ-a u prvom redu stvar su stranke i njezinih članova, a onda i Hrvatske – kazao je Mesić ističući da će HDZ igrati bitnu ulogu na političkoj sceni.

Izbori u Srbiji unutarnja su stvar Republike Srbije, kaže, a izbor T. Nikolića  izraz opredjeljenja većine građana te države.

– Novi predsjednik Republike Srbije i novi predsjednik HDZ političke realnosti su s kojima valja računati i u širem regionalnom kontekstu – ističe Mesić dodajući:

– Izražavam nadu da će novoizabrani predsjednik Republike Srbije svojim potezima nastaviti pozicionirati nama susjednu zemlju na europskome putu, kao i da novi predsjednik HDZ-a ničime neće dovesti u pitanje demokratski karakter i antifašističke temelje Republike Hrvatske, kao ni njezino uključivanje u Europsku uniju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 62

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
12:22 21.05.2012.

Tko je ovaj na slici,zar to nije osoba kojoj bi se trebalo suditi za financijske malverzacije za vrijeme rata kao i za veleizdaju?

Avatar dsonjic
dsonjic
12:22 21.05.2012.

Kako napreduje prijava kod Bajića?

Avatar dsonjic
dsonjic
12:18 21.05.2012.

Ispada da je Karamarko ustaša. Nevjerojatno.