obavještajni poslovi

Mektić privatno u Zagrebu: Nije želio govoriti o optužbama protiv Hrvatske

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Mektić privatno u Zagrebu: Nije želio govoriti o optužbama protiv Hrvatske
21.03.2019.
u 10:27
O fotografiji koju je objavio banjalučki RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču, Mektić je rekao da mu nije čudno što je objavljena
Pogledaj originalni članak

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić nalazi se u Zagrebu. Došao je privatno, službenim automobilom i s osiguranjem. Obavit će operaciju očiju u jednoj privatnoj poliklinici, javlja N1. Nije želio govoriti o svojim izjavama koje su uzburkale javnost.

"Ja se sa šefom OSA-e sastajem jednom, dva puta tjedno", rekao je na pitanje o fotografiji koju je objavio banjalučki RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču.

Nije mu čudno što je objavljena ta fotografija. "Nije čudno, što će biti čudno. Ne znam što bi bilo čudno. Poznajem ga 20 godina. Kritizirao je i mene", rekao je Mektić na pitanje o novinaru.

Ministar sigurnosti BiH nedavno je ustvrdio da već godinu, dvije raspolaže s informacijama da je hrvatska obavještajna služba pokušala vrbovati ljude u BiH koji imaju veze sa selefijskim pokretom – a sve da bi se dokazala teza Kolinde Grabar-Kitarović o tisućama radikalnih boraca u BiH.

Video: Obuka kosovske vojske

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

AF
afer
10:38 21.03.2019.

Trebalo bi ga privesti na ''obavijesne razgovore''.

VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
10:55 21.03.2019.

i što je tu čudno.pa svi koji su iz bih a pljuju po hrvatima u bih kad više nisu bili potrebni ekipi iz sarajeva su utočište našli u zagrebu, blaškić,doko,članovi one alijanse za promjene,jergović,frljić,marinko pejić, dragan zelić.........visoki predstavnici koji su donosili zakone koji štete hrvatima su kupovali nekretnine na hrvatskoj obali, ljudi koji su prodavali municiju armiji bih za vrijeme rata poput lučića,rošića i ekipe su isto našli utočište u hrvatskoj....... jedne je primilo lijevo krilo skh(sdp i razne nevladine udruge) a druge desno krilo skh(hdz).

NI
NikoCro
11:45 21.03.2019.

Kako ovaj moze uci u Hr, e moja Hrvatska