ANALIZIRALI SMO

Mediji su pogriješili kad su Luku Tiriela Abramovića nazvali divljakom na Platku

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Mediji su pogriješili kad su Luku Tiriela Abramovića nazvali divljakom na Platku
08.02.2023.
u 22:44
U ponedjeljak pisanoj kolumni, dok se još nije znalo tko je tko, primijetio sam da uloge trojice iz BMW-a treba individualizirati jer dvojica su imali "divljačke" epizode, dok je treći zapravo bio žrtva napada njih petero iz protivnog tabora

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
INTERVJU

Tko je Duda Balje, bošnjačka zastupnica u kosovskom parlamentu koja je ustala protiv inicijative premijera Kurtija

Moj je stav od početka bio javan i taj stav sigurno neću mijenjati. Imam stranku koja je protiv toga i, na kraju krajeva – ja zastupam Bošnjake, koji su ne 95, nego u 99,9 posto slučajeva protiv ovoga. Posao mene kao zastupnika je da predstavljam svoju zajednicu, a ona je protiv toga. Dakle, kakav god mehanizam premijer upotrijebio protiv mene, ja ću zadržati svoj stav do kraja.

Životni intervju: Branko Ivanda

Pristao sam snimiti film o suđenju Titu tek kad su mi zaprijetili da u suprotnom više neću snimiti ni kadra

Dulje od pola stoljeća režira igrane filmove i drame, kazališne predstave i dokumentarne emisije, a za svoj rad nagrađivan je na najvažnijim svjetskim i domaćim festivalima. Govori o svome odrastanju u Splitu, studentskim danima u Zagrebu, suradnji s Radom Šerbedžijom, Zrinkom Cvitešić, obiteljskoj tragediji Za snimanje 'Bombaškog procesa' imao sam uvjete kakve rijetko imaju i američki režiseri, a kada sam prvi put vidio Šerbedžiju, znao sam da će biti veliki glumac

ŽIVOTNA ISPOVIJEST

Vlado Kalember: 'Pitali su me držim li glavu u frižideru, pričali su da imam rak, pa čak i da sam se objesio'

Nakon 12 godina, Kalember i njegova grupa Srebrna krila objavljuju novo studijsko izdanje, “Opasno je ljubit ženu”. Posljednji album naziva “2012” izašao je te iste godine. Novi album dolazi uz najavnu pjesmu istog naziva za koju je snimljen i objavljen novi spot.  Kalember je bio u braku s violončelisticom Anom Rucner s kojom je ostao u dobrim odnosima. Vlado se u intervjuu prisjetio brojnih bogatih detalja iz svoje karijere.

Ključne riječi


Komentari 43

BL
blackeder2022
23:22 08.02.2023.

Nisam skužio pouku teksta.Je li imenovana osoba bila u Rijecu i trenirala u klubu ili se nalazila u automobilu zajedno s kolegama i uništavala skijašku stazu?Je li imenovana osoba stala u zaštitu pripadnika HGSS,ili je mirno gledala kako cipelare i nogom u glavu tuku HGSSovca.Je li imenivana osoba pokušala zaustaviti svoje kojege iz automobila u fizičkom napadu na HGSSovce ?I na kraju,ima ona narodna,da čiratelju bude jasnije:"Onaj koji krade i onaj koji drži stražu,jednako su krivi!",kao i onaj koji je mogao a nije poduzeo ništa da do napada iodlijeđivanja dođe,tj. krimen ne činjenja.

Avatar nekakav
nekakav
08:12 09.02.2023.

hgss-u je jako žao zbog incidenta kojeg su izazvali akoholom omamljeni njihovi članovi, a kako se događaj odvijao na velikim nadmorskim visinama, zbog pomanjkanja kisika dodatno je bila narušena sposobnost rasuđivanja njihovih članova. od vlade rh tražiti će dodatna sredstva za specijalna vozila kako bi mogli pomoći ubuduće ljubiteljima zimskih radosti koji budu zapeli u snijegu, zbog nerada i neshvatljivog propusta zimske službe koja nije osigurala prohodnost na ovoj javnoj površini, radi čega će se tražiti odgovornost i upravitelja skijališta. sve u cilju otklanjanja mogućih sličnih neugodnosti ubuduće. gospodi koja su autom zapela u snijegu javno će se ispričati šefovi skijališta i hgss-a. u tom smjeru očito ide ova priča. udarac nogom čovjeka koji sjedi u snijegu nije čak više ni prekršaj, već se čovjek okliznuo kad je htio pomoći da ustane. afrika je za nas pojam pravnog sustava i prave sigurnosti.

DU
Deleted user
08:39 09.02.2023.

Ne zanima me tko je tko, ono što me zanima je kako se zove osoba koja s leđa upućuje udarac nogom u glavu čovjeku koji ošamućen sjedi na podu! E ta osoba mora na barem 6 mjeseci u zatvor!