RAZBOJSTVO

Maskirani lopov prijetio pišoljem djelatnicama i opljačkao poštu

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Maskirani lopov prijetio pišoljem djelatnicama i opljačkao poštu
18.03.2010.
u 16:54
Prestrašene žene odmah su mu predale novac nakon čega je muškarac pobjegao u nepoznatom smjeru.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Naoružani maskirani muškarac danas je opljačkao poslovnicu pošte na Prilazu baruna Filipovića. Nekoliko minuta prije 16 sati obavijen šalom i sa šiltericom na glavi ušetao je u poslovnicu, pištoljem zaprijetio dvjema zaposlenicama (40, 38) i tražio da isprazne blagajnu.

Prestrašene žene odmah su mu predale novac nakon čega je muškarac pobjegao u nepoznatom smjeru. Kako doznajemo policija je razgovarala s obje zaposlenice pošte, a koliki je pljačkašev plijen još nije utvrđeno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:36 19.03.2010.

. ..Jel\"ime baruna Filipovića možda Duško-Dugouško???

RA
rajko
17:30 18.03.2010.

Malo prepisite zakon iz dalekoistocnih zemalja.Naime,u nekim od tih zemelja za ilegalno posjedovanje vatrenog oruzja,kazna je dozivotni zatvor.I nitko ne stavlja carapu na lice i ne ide u pljacku.Al posto smo mi kao neka demokratska zemlja,koja stremi ka Eu,bit ce dosta i da kazna bude 10,15 godina.Manje bi ih navlacilo carape preko lica..definitivno

PG
praseca gripa
18:12 18.03.2010.

Mene zanima samo jedno:zasto te pljacke kod nas uvijek uspjevaju?