HDSSB

'Maske su pale i pokazale kako Ivica Vrkić nije čovjek čistih ruku'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
'Maske su pale i pokazale kako Ivica Vrkić nije čovjek čistih ruku'
23.05.2013.
u 13:21
- Svima je odmah bilo jasno kako Ivan Grbešić ovakvu laž nije sposoban smisliti sam već ga je netko morao instruirati, rekao je Šatvar
Pogledaj originalni članak

S fotografijom Ivana Grbešića skinutoj s facebook profila Ivice Vrkića pred novinare je u Osijeku stao glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar. Dokaz im je to, kako je rekao, da je navedeni "gorljivi aktivist i pristaša Vrkića", a protiv kojega je gradonačelnik Krešimir Bubalo prije dva dana podnio tužbu Općinskom sudu u Osijeku jer ga je ovaj optužio da je na račun Sportskih objekata kupio perilicu za rublje.

- Svima je odmah bilo jasno kako Ivan Grbešić ovakvu laž nije sposoban smisliti sam već ga je netko morao instruirati. Da je riječ o lažovu znali smo istog trenutka kada je zapravo tu laž i iznio jer se još jedanput pokazalo kako su u laži kratke noge - rekao je Šatvar. Fotografija na kojoj je Ivan Grbešić, rastumačili su u HDSSB-u, snimljena je na predizbornom skupu Kukuriku koalicije 12. svibnja u osječkom naselju Jug 2.

- Sigurni smo kako je ova laž smišljena upravo na druženju uz roštilj u društvu Biljane Borza, Ivana Vrdoljaka i Ivice Vrkića, a u režiji njihovih šefova s Osječke televizije - dodao je on te nastavio kako Ivica Vrkić "ovih dana pokušava proturiti tezu kako je kandidat nezavisnih, odonosno grupe birača" dok se na početku kampanje predstavljao kao kandidat SDP-HNS-HSU-a.

- Stidi li se Vrkić stranaka koje su ga kandidrale ili je po tko zna koji puta promijenio stranke, a da o tome nije obavijestio osječku javnost? - zapitali su se HDSSB-ovci te zaključili kako su time "maske pale i jasno pokazale kako Ivica Vrkić nije čovjek čistih ruku"

>>Velat: Vrkićevi na povlasticu 2006. kupili Mercedes

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.