SAD

Marijana Petir sudjelovat će na molitvenom doručku u Washingtonu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Marijana Petir
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Marijana Petir
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Marijana Petir
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Marijana Petir
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Marijana Petir
30.01.2017.
u 13:10
Temeljem preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca
Pogledaj originalni članak

Eurozastupnica Marijana Petir u posjetu je Sjedinjenim Američkim Državama gdje će 2. veljače sudjelovati na 65. Nacionalnom molitvenom doručku koji uz američkog predsjednika Donalda Trumpa i članove Senata te Kongresa okuplja sudionike iz 140 zemalja svijeta.

Petir će se tijekom posjeta susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednosti, kao i s predstavnicima brojnih organizacija i institucija civilnoga društva.

Također će se susresti i s hrvatskom zajednicom u Washingtonu. Zastupnica Petir na Nacionalnom molitvenom doručku sudjeluje drugi put, a od početka svoga djelovanja u Europskom parlamentu uključena je i u organizaciju Europskog molitvenog doručka koji se održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Temeljem preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca koji će sudjelovati i u posebnom programu za mlade političare u Washingtonu.

>> Željko Reiner u Saboru organizirao molitveni doručak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar plejer_as
plejer_as
15:17 30.01.2017.

pečena slanina i jaja.. jaja s kobasicom....ko šta oće

DU
Deleted user
15:04 30.01.2017.

Hrvatice u pohod Americi. Jel se tamo nešto daje...

BU
Bulaba
20:41 30.01.2017.

Sad će Pajser Beljak srediti da pozovu i njega, i to da čuva parkiralište ispred Bijele kuće. Bit će kazića....