'Morate prestati'

Majku koja je dojila izbacili s javnog bazena da ne 'kontaminira vodu'

Foto: Thinkstock
Majku koja je dojila izbacili s javnog bazena da ne 'kontaminira vodu'
11.07.2014.
u 11:34
Majku su uputili u svlačionicu i rekli su joj da se ne vraća barem pola sata dok dijete potpuno ne probavi mlijeko
Pogledaj originalni članak

Britanka Rebecca Hough (23) odlučila je potražiti osvježenje na javnom bazenu, a sa sobom je povela i svog 10-mjesečnog sinčića Maxa. U jednom trenutku, dok je dojila dijete u blizini bazena, Rebecci je prišao voditelj kupališta i rekao joj da mora prestati da ne bi kontaminirala vodu.

Majku su uputili u svlačionicu i rekli su joj da se ne vraća barem pola sata dok dijete potpuno ne probavi mlijeko, piše Mirror.co.uk. Rebeccu je takav tretman na bazenu užasnuo.

– Max je bio prilično nemiran pa sam ga odlučila na brzinu nahraniti. Bilo mi je užasno neugodno kada su mi rekli da odem, a nisam radila ništa pogrešno – ispričala je Rebecca.

Glasnogovornik kupališta rekao je da je voditelj poslao pismo isprike. – Naš prioritet su zdravlje i sigurnost – dodao je glasnogovornik.

>> Utječe li estetsko povećanje grudi na dojenje bebe?

>> Ovo je 7 najvećih grešaka koje rade novopečene majke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
16:01 11.07.2014.

majka koji doji dijete vam smeta, a ne bi vam smetala dva homića s pesekom, jel

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:36 11.07.2014.

Ne zna se je li dojila u bazenu ili kraj njega. Mene su u Topuskom potjerali iz bazena jer sam pio pivu, sjedeći na stepenicama, uz objašnjenje da može kapnuti, pa bi u tom slučaju morali prazniti bazen.

HR
hrxxx111
13:42 11.07.2014.

pa tu klora ima da te oci peku 3 dana kasnije, moras lopatom ubacivati da bi kontaminirao. Jedino ak ubacuju one boje . A meni najdraze opustit se pod vodom :D