pred sudom u Haagu

Majke žrtava s transparentima uoči Mladićeve presude

Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
22.11.2017.
u 10:21
Majke žrtava i preživjeli iz koncentracijskih logora pred sudom u Haagu su razvili transparente, uoči ročišta na kojem se izriče nepravomoćna presuda bivšem zapovjedniku vojske bosanskih Srba generalu Ratku Mladiću, optuženom za genocid i druge ratne zločine nad muslimanima i Hrvatima u BiH počinjene u okviru udruženog zločinačkog pothvata.
Pogledaj originalni članak

Sudsko vijeće za Mladića, koji je optužen za genocid i druge ratne zločine u okviru četiri različita udružena zločinačka pothvata - za zločine na području cijele BiH, za teroriziranje Sarajeva, za Srebrenicu i uzimanje pripadnika UN-a za taoce, treba proglasiti smatra li ga odgovornim za te zločine.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IB
ibiza
12:56 22.11.2017.

evo ja kao Hrvat kazem i zalazem se za pravdu i tako bi trebali svi , zlocin je zlocin ako nije po pravilima Zenevske kovencije i amen ,zato treba sa svih strana da se stvarno pozabavimo da pocinitelji i zapovjednici budu optuzeni...