Mnogi joj pozavidjeli

Majka otkrila čudesan način kako smiriti djecu: Nije mi ih uopće žao

Foto: Facebook
Majka otkrila čudesan način kako smiriti djecu: Nije mi ih uopće žao
07.10.2019.
u 16:08
Bezazlenih laži iz djetinjstva mnogi se sjećaju, a koliko su danas kreativni neki roditelji pokazala je jedna majka iz Massachusettsa u SAD-u
Pogledaj originalni članak

Mnogi roditelji i danas govore djeci da će im 'narasti rep' ako požele odraslima uzeti gutljaj kave ili da ih je donijela roda kada počnu zapitkivati o tome kako su došli na ovaj svijet.

Bezazlenih laži iz djetinjstva mnogi se sjećaju, a koliko su danas kreativni neki roditelji pokazala je jedna majka iz Massachusettsa u SAD-u.

Majku Jessicu D’Entremont toliko su izmorile njezine dvije kćeri, stare tri i četiri godine, da se odlučila na drastičan potez.

Djevojčicama je rekla da im pidžame svijetle u mraku, no ako žele da svijetle prvo ih moraju napuniti. Objasnila je kako će se napuniti ako leže mirno ispod svjetla.  

Djevojčice su odmah to i učinile, a majka ih je fotografirala io objavila na Facebooku kako su njezina djeca mirna prije spavanja.

– Obje moje djevojčice imaju poremećaj senzorne integracije i imali smo vrlo naporan dan. Počele su se ljutiti zbog napornog dana koji smo imali, a onda sam izvadila pidžame i rekla im da moraju biti jako mirne i ležati ako žele da se napune – napisala je majka kojoj su mnogi pozavidjeli na dosjetljivosti.

– Nije mi uopće žao zbog toga – dodala je ona.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.