DOROTEA KOVAČEVIĆ

Majka nestale 17-godišnjakinje: Strah me da mi kćer nije netko oteo

Foto: nestali.hr
Dorotea Kovačević
Foto: nestali.hr
21.04.2020.
u 09:36
U nacionalnoj evidenciji nestalnih osoba navodi se kako je u trenutku nestanka 17-godišnjakinja bila odjevena u crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji dio svijetlosive trenerke i tenisice. Visoka je 168 cm i ima smeđu kosu.
Pogledaj originalni članak

Sedamnaestogodišnja Dorotea Kovačević nestala je 17. travnja i od tada za njom traga riječka policija. Njezin nestanak vodi se i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. 

Majka nestale djevojke Kristina Kovačević kaže da je riječkoj policiji nestanak kćeri prijavila još sredinom prošlog tjedna kada je izrazila sumnju da bi se kćer mogla nalaziti s jednim starijim mladićem protiv svoje volje.

– Majka sam i uplašena sam za svoje dijete. Strah me je da mi kćer nisu zatočili ili još nešto gore. U vrijeme tehnoloških mogućnosti čudi me da je policija već pet dana nije uspjela pronaći jer ima mobitel sa sobom – kazala je majka nestale djevojke za 24 sata. 

Ona vjeruje da bi se njezina kći vratila kući sama da može. 

U nacionalnoj evidenciji nestalnih osoba navodi se kako je u trenutku nestanka 17-godišnjakinja bila odjevena u crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji dio svijetlosive trenirke i tenisice. Visoka je 168 cm i ima smeđu kosu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
paul-umpe
12:57 21.04.2020.

a gdje je gospodin muz tata.Ah to je Rijeka

Avatar Damating
Damating
11:07 21.04.2020.

Ah, 17