Izbjegli tragediju

Majka dokazala zašto je važno pravilno vezati djecu u autosjedalicama

Foto: Facebook
Majka dokazala zašto je važno pravilno vezati djecu u autosjedalicama
29.09.2017.
u 10:39
Jenna Casado Rabberman iz američke savezne države Pennsylvanije objavila je na Facebooku fotografiju smrskanog automobila nakon prometne nesreće koju je doživjela te dvije autosjedalice koje su spasile život njezinoj djeci
Pogledaj originalni članak

Koliko je važno imati autosjedalice u vašem vozilu i djecu pravilno u njima vezati dokazala je jedna majka koja je objavila fotografiju svog automobila nakon nesreće, a u kojoj su djeca prošla neozlijeđeno.

Jenna Casado Rabberman iz američke savezne države Pennsylvanije objavila je na Facebooku fotografiju smrskanog automobila nakon prometne nesreće koju je doživjela te dvije autosjedalice koje su spasile život njezinoj djeci.

– Stali smo na dvije minute kupiti mlijeko nakon predškole. Bili smo nekoliko minuta od kuće. Drugi automobil se zabio u nas. Nikad ne mislite kako će se to dogoditi baš vama. Moji dečki nisu dobili ni ogrebotine, a liječnici su mi rekli da je to zato što sam odvojila dvije minute da ih pravilno pričvrstim u autosjedalicama – napisala je ova majka i apelirala na roditelje da uvijek paze kako su im djeca zavezana u sjedalicama i da ih pravilno vežu pa iako dijete plače da ih steže remenje.

Njezina fotografija u samo tri dana zaradila je 139 tisuća lajkova, a preko 260 tisuća puta je podijeljena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.